top of page

INFO

KMid Management & Agency is een initiatief van Jeroen Koenraad.

 

Vanuit de samenwerking met diverse acteurs, regisseurs, producenten  en scriptschrijvers is bij mij het idee ontstaan een management bureau te starten. Maar dan wel op de manier zoals ik graag met mensen werk. 

Ik vind het namelijk van belang en nodig dat talenten goed en persoonlijk vertegenwoordigd worden door iemand met ervaring en roots in het vak. Maar die niet enkel vanuit management perspectief zaken bekijkt en aanvliegt. Daarom kies ik voor een relatie die verder gaat dan enkel een contract onderhandeling. Denkend vanuit jouw behoefte en persoonlijke wensen in combinatie met mijn > 25 jaar aan management ervaring in de creatieve industrie, de zakelijke markt, sport en de overheid gaan we aan de slag. Daarin trekken we samen op maar ontzorg ik jou van alle zakelijke werkzaamheden. Of desgewenst een deel daarvan.  

Ik kies er bewust voor om met KMid-management niet de grootste te zijn. Dit omdat ik kwaliteit en persoonlijke aandacht veel belangrijker vind dan kwantiteit. Daarbij is voor mij een wederzijdse klik en vertrouwen erg belangrijk en zijn dat voor mij de kernwaarden om samen op te gaan trekken. Ook vind ik het belangrijk dat jij past bij de collega artiesten die ik met KMid al vertegenwoordig.

Naast de werkzaamheden vanuit KMid-management, houd ik me samen met diverse collega's uit het filmvak bezig met het ontwikkelen van TV series, films, documentaires en online formats. 

Waar kan ik je mee van dienst zijn?

  • Contracten + onderhandeling commercials

  • Contracten algemeen film/tv

  • Advies

  • Coaching & begeleiding

  • Training

  • Netwerken

  • et cetera

 

door artiesten, voor artiesten! 

Jeroen Koenraad.jpg

Roepnaam: Jeroen
Geboortedatum: 14 -09-1970

Nationaliteit: NL

Geboorteplaats: Vught

Lengte: 1.82
Haar: Bruin/grijs
Kleur ogen: blauw

Imdb-Logo-2016-768x512.png
bottom of page